Global Mobility

Henkilökunnan liikkumisesta helppoa

Ulkomailla asumisen valmistelu vaatii paljon aikaa, vaivaa ja rahaa. Työluvan ja oleskeluluvan saamiseksi on hankittava, käännettävä ja validoitava useita asiakirjoja.

Mitä kauempana ja eksoottisempi kohde, sitä ongelmallisempi prosessi. Ja kuten ehkä tiedätte – ulkomaalaisten työntekijöiden tuominen Schengen-alueelle ei ole myöskään helppoa.

Maailmanlaajuisen verkostomme ansiosta pystymme auttamaan sinua henkilöstön siirtämisessä ympäri maailmaa. Tavoitteenamme on, että kaikki hakijat pääsevät sujuvasti ja turvallisesti monimutkaisen hakuprosessin läpi.

Emme ainoastaan lähetä työntekijöitäsi lyhyille työmatkoille vaan mahdollistamme pitkänkin oleskelun töiden parissa ulkomailla.

Ota yhteyttä maailmanlaajuisesta liikkuvuudesta vastaavaan tiimiimme

Jokainen tapaus on erilainen, mutta maailmanlaajuisesta liikkuvuudesta vastaava tiimimme tekee kanssasi yhteistyötä ja järjestää asiat tarpeidesi mukaan.

Jos annat meidän hoitaa prosessin, tarvitset vain yhden yhteydenottopisteen – ja saat vain yhden laskun.

Ota meihin yhteyttä nyt

Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja

  • Räätälöimme tiedot ja prosessit yrityksen ja hakijan profiilin perusteella, vastaamme kaikkiin kysymyksiin ja teemme tarvittaessa lisätutkimusta.
  • Teemme hakijalle arvioinnin ja opastuksen asiakirjojen ja vaadittujen asiakirjojen käsittelyyn.
  • Esitarkistamme kaikki asiakirjat, järjestämme asiakirjojen noudon hakijalta ja varaamme tarvittaessa ajat haastatteluihin ja biometristen tietojen antamiseen.
  • Käsittelemme kaikki suurlähetystö-, virasto- ja toimistomaksut puolestasi ja hankimme työ- ja oleskeluluvat hakijan puolesta.
  • Sinulla on yksi yhteyspiste ja saat vain yhden laskun

 

Pohjoismainen yritys kaikkialla maailmassa

Historiamme ja henkilöstömme vuoksi tunnemme pohjoismaisten asiakkaidemme tarpeet ja vaatimukset ja vastaamme niihin. Asiakkaamme valitsevat meidät, koska ymmärrämme pohjoismaisia yrityksiä ja liiketoimintaa, mutta me toimimme kaikkialla maailmassa.

Meillä on erinomaisia kumppaneita kaikkialla maailmassa, jotka toimivat liikemaailmassa haluamallamme tavalla. Siksi voimme koordinoida ja hallinnoida kaikkia kansallisuuksia edustavien työntekijöiden muuttamiseen liittyvää prosessia joka puolelta maailmaa.

Asiakkaidemme tarpeet ja vaatimukset kehittyvät jatkuvasti ja me kehitymme niiden mukana. Teemme yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ja räätälöimme heidän tarpeisiinsa sopivia ratkaisuja. Kaikki tapaukset eivät sovi valmiisiin malleihin.

”We open the world” on meille enemmän kuin mainoslause

Eräässä projektissamme avustamme kansainvälistä markkinajohtajaa tekemään viisumihakemukset Afrikkaan matkustamista varten henkilöstölle, joka asuu ympäri maailmaa – aina Kiinasta Chicagoon. Monet asiakkaistamme toimivat kaikkialla maailmassa, ja työntekijöiden liikkuvuus on heidän liiketoimintansa kannalta olennaista. Autamme aina mielellämme asiakkaitamme pääsemään oikeaan paikkaan.