Comet InfoBook on verkkoalusta, joka sisältää monipuolista tietoa ja dokumentaatiota omasta matkakohteestasi. Comet InfoBook -palvelun avulla säästät tiedonhakuun kuluvan ajan ja vältät pitkät puhelut sekä virheellisen tai vanhentuneen tiedon aiheuttaman epävarmuuden ja viivytykset.

InfoBook -palvelusta saat kattavaa, luotettavaa ja päivitettyä tietoa yhdestä ja samasta paikasta, ja se tarjoaa samalla helpon yhteyden asiakaspalveluumme. Voit myös hyödyntää ajankohtaista hakemistoamme, joka sisältää viisumi- ja laillistamisasioissa tarvittavia hakemuslomakkeita. InfoBook -palvelusta löydät nopeasti oikeat asiakirjat, ja voit helposti merkitä, ladata ja lähettää lomakkeita edelleen sähköpostilla asiakkaille tai työntekijöille.

Olemme kehittäneet järjestelmään tehokkaat tiedonpäivitysrutiinit. Noudamme tietoa päivittäin kaikkien Pohjoismaiden suurlähetystöistä, konsulaateista, ulkoministeriöistä ja kauppakamareista. InfoBook on myös oma sisäinen työkalumme, jolla voimme varmistaa, että kaikki tieto on oikeaa ja päivitettyä ja että se vastaa täysin niitä tietoja, joita saat asiakaspalvelustamme.

Comet Consular Services

Pääset käsiksi InfoBook

Cometin verkkoasiakkaaksi liittyminen on helppoa, eikä se velvoita tiettyyn asiointimäärään

Hae jo tänään