Käännökset

Vahvaa käännösosaamista käytettävissäsi

Kun haet viisumia tai lähetät asiakirjoja laillistamista varten – tai kun jokin asiakirja on lähetettävä ulkomaisille vastaanottajille heidän äidinkielellään – nopea ja tarkka käännös on ensiarvoisen tärkeää.

Comet Consular Services tarjoaa laajan auktorisoitujen kääntäjien verkoston, jolla on laaja kokemus kääntämisestä millä tahansa kieliparilla. Mandariinikiinaa, hindiä tai persian kieltä – ammattikääntäjien verkostomme selviää kaikista haasteista.

Liikemaailman kieli – käännökset Cometilta

Tarjoamme yritysasiakirjojen ja sertifikaattien ammattimaiset monikieliset käännöspalvelut. Laaja auktorisoitujen kääntäjien verkostomme hoitaa kaikki työt, niin suuret kuin pienetkin, kaikilla kielipareilla.

Sopimukset, sitoumukset, aiesopimukset, esitykset ja muut asiakirjat ovat kansainvälisen liiketoiminnan valuuttaa. Laaja auktorisoitujen kääntäjien verkostomme hallitsee tekniset termit ja erityisalojen sanastot millä tahansa keksimälläsi kieliparilla.

Tarjoamme ammattimaisia käännöspalveluita yksittäisinä toimeksiantoina, kuten osana viisumi- tai laillistamisprosessia, sekä pitkäaikaisina toimeksiantoina.

image description

Tee käännöstoimeksianto

  1. Tilaa InfoBookin kautta

    Voit tehdä tilauksen ja ladata asiakirjat InfoBookin kautta.

  2. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme

    Saat lisätietoja käännöspalveluistamme ottamalla yhteyttä Cometin asiakaspalveluun.

Comet Consular Services

Käytä InfoBookia

InfoBook on ilmainen online-tieto- ja varausalustamme, joka tarjoaa yritysasiakkaillemme ajantasaista ja kattavaa tietoa jokaisen kohteen konsulivaatimuksista ja sen kautta voi tilata palvelujamme.

Hanki nyt