Palvelut paikan päällä

Paikan päällä olevat paikat voivat olla tehokas ratkaisu organisaatioille, jotka jatkuvasti käsittelevät suurta määrää matkaviisumia ja passisovelluksia tai vaativat korkeimman tason räätälöityä palvelua.  Comet voi kouluttaa ja sijoittaa henkilökuntaa yrityksesi sijaintiin tai palvella yrityksesi tarpeita ottamalla käyttöön oman tukihenkilökunnan omissa toimistoissamme. Comet määrittää omistajan tilinhallinnan hoitaakseen suhteesi.  Tämän vanhemman Comet henkilökunnan jäsen on vastuussa työskentelystäsi puolestasi, jotta pystymme tarjoamaan korkeimman palvelun ja tuen organisaatiolle.  Comet kehittää ja antaa neljännesvuosittain raportteja, jotka kertovat tilitapahtumasta.

Comet’s Paikan päällä olevat palvelut sisältävät:

  1. Omistettu henkilökunta.  Comet voi tarjota erityistä koulutettua henkilökuntaa erityisten organisaation tarpeiden täyttämiseksi.
  2. Henkilökohtainen palvelu.  Tiiviit työsuhteet organisaation työntekijöihin tarjoavat suoran 'one-to-one' palvelumalli. Työntekijät kuulevat tuttua ääntä ja työskentelevät samoilla yhteyksillä kaikkiin käsiteltäviin pyyntöihin.
  3. hakemusManagement. Comet tarjoaa kaksi tapaa hallita kaikkia sovelluksia lähettäessään työtä paikan päällä olevalle ryhmälle. Asiakas voi tilata verkossa tai käyttää manuaalista tilauslomaketta, jolloin Comet -henkilöstö suorittaa tilausprosessin työntekijän puolesta.
  4. Palvelun ulkopuolella.  Comet käyttää Isossa-Britanniassa vain tuntien hyväksymistä ja käsittelyä. Asiakkaidemme matkustustarpeiden täyttämiseksi Comet valitsee ulos tunnin tuntipäällikön avustamaan asiakkaita viime hetken tai hätäliikenteen viisumin ja passin käsittelyn kautta. Toteutuksesta riippuen työ voidaan toimittaa toimistomme ennen normaalia työaikoja tai sen jälkeen. Out of Hours -palvelumme varmistaa, että asiakkaan viisumihakemus osallistuu siihen iltaan ja on valmis seuraavaan päivään.
  5. Airport Meet & Tervehtiä toimitusta. Comet auttaa asiakkaita täyttämään tiukimmat matkustusaikasi lentoasemien Meet & Tervehdi toimituspalvelu. Järjestämme kuriirit keräämään passit lentokentältä saapuvilta matkailijoilta, jotka tarvitsevat nopeutettua käsittelyä. Voimme myös koordinoida passituksen toimittamista lähteville matkustajille, jotka ovat hakeneet kiireellisiä viime hetken viisumeja.
  6. Omistustietokanta.  Comet -asiakkaat ja -asiakkaat voivat käyttää omaa, nykyaikaista tietokantaa, joka sisältää kaikki matkustusvaatimukset lähes kaikille kohteille maailmassa. Comet tarjoaa jokaiselle matkustajalle räätälöidyn Comet -hakupaketin, joka sisältää yksinkertaiset ja täydelliset ohjeet, jotka koskevat heidän viisuminsa tai passinsa tarvetta.
  7. Sama päivä lähetykset. Comet voi käsitellä viisumeja ja passeja niin vähän kuin päivässä. Toimistoomme saapuneet hakemukset kello 8 mennessä toimitetaan asianmukaiselle lähetystölle tai konsulaatille samana päivänä, kun saamme ne. Työtä ei koskaan aseteta pitoon tai viivästyy määräajasta riippumatta.
  8. Schengen-viisumit. Comet on akkreditoitu kaikilla Schengen-suurlähetystöillä, mikä mahdollistaa kolmansien osapuolten lähettämisen. Olemme yksi niistä harvoista yrityksistä, jotka ovat Ranskan, Sveitsin ja Unkarin suurlähetystöjen hyväksymässä luettelossa.
  9. Suurlähetystön sulkemiset ja päivitykset. Comet jakaa 'Weekly Update' sähköpostiviesti, joka antaa asiakkaille tietoa tärkeistä konsuliedustustoista ja asioista.

Ota yhteyttä

Haluatko saada tarjouksen yrityssopimuksesta?

ota yhteyttä Comet ; Cometpääsee osoitteesta: +358 9 3489 621.

Palvelulupaus

Comet -yrityksen maailmanlaajuinen viisumitiimi on sitoutunut tarjoamaan ammattitaitoista asiakaspalvelua. Comet on vastaisuudessakin nopein, helpoin ja turvallisin tapana hankkia tarvittavat viisumit matkustamiseen.

Pysy ajantasalla

Tilaa uutiskirjeemme uusimmista viisumivaatimuksista.

Lue lisää