Premium Priority

Korkealaatuisin Sinulle
räätälöity palvelumme

Comet Premium Priority

On aina parempi olla vaarantamatta matkasuunnitelmiaan. Premium Priority-palvelun asiantuntija hoitaa koko viisumiprosessisi alusta loppuun ja varmistaa sen, että viisumisi saadaan haettua niin nopeasti kuin mahdollista. Koe itse Premium Priorityn varmuus ja mukavuus.

Comet Premium Priority edut

  1. Premium Priority-tiimi.  Parhaimmat ja kokeneimmat asiantuntijamme hoitavat tilauksesi alusta loppuun.
  2. Aloita palvelu yhden yhteyshenkilön kanssa.  Soita meille numeroon +35 89 424 50 714, lähetä sähköpostia osoitteeseen premiumpriority@cometconsular.fi tai täytä verkkohakemus aloittaaksesi palvelun tilaus. Premium Priority-asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä 60 minuutin sisällä toimistoajan puitteissa.
  3. Asiakirjojen valmistelu.  Valmistelemme tarvittavat asiakirjat ja lomakkeet puolestasi aina, kun se on mahdollista.
  4. Digitaalinen valokuva, viisumi ja passikopio.  Säästä aikaa ja toimita valokuvasi meille sähköisesti. Tallennamme kopion viisumistasi ja passistasi oman turvallisuutesi varmistamiseksi, siltä varalta että passisi katoaa tai varastetaan.
  5. Etuoikeutettu käsittely.   Valitessasi Premium Priority-palvelun käsittelemme hakemuksesi välittömästi.
  6. Henkilökohtaiset päivitykset.  Pidämme sinut ajan tasalla koko viisumiprosessin ajan haluamasi yhteydenpitovälineen avulla - puhelimitse, sähköpostilla tai tekstiviestillä.
  7. Asiakirjojen kiireellinen nouto ja toimitus.  Asiakirjojen nouto ja palautus hoidetaan Visumservicen kuriirilla veloituksetta Helsingin keskustassa. Muihin osoitteisiin palautamme asiakirjat Postin pikapostilla ilman lisämaksua.

Comet -yrityksen palvelumaksu
Huomaa, että kultakin Premium Priority valitsevalta matkustajalta veloitetaan euro315,00 + ALV konsulaatin palvelumaksujen ja Comet -yrityksen käsittelymaksujen lisäksi. Jokaisesta lisäkohteesta veloitetaan €50,00 + ALV suuruinen palvelumaksu.

Viisumin ennakkotarkistus

Onko sinulla kiireellinen viisumihakemus tiukalla aikataululla? Käytä Comet -ennakkotarkistuspalvelua ja säästä kallista aikaa. Ammattitaitoiset Comet-asiantuntijamme tarkistavat asiakirjat, jotta tiedetään, voiko hakemuksen toimittaa sellaisenaan lähetystöön tai onko siinä puutteita.

Lue lisää

Valokuvien muokkaus-ja tulostuspalvelu

Comet valokuvapalvelu. Lataa kuva palveluun ja asiantuntijamme varmistavat, että se täyttää lähetystön vaatimukset.

Lue lisää

Pysy ajantasalla

Tilaa uutiskirjeemme uusimmista viisumivaatimuksista.

Lue lisää