Comet toimii yhteytenä kansainväliseen liiketoimintaan tarjoamalla nopean ja tehokkaan viisuminkäsittelyn, laillistamisen, käännökset, maailmanlaajuiset liikkuvuusratkaisut ja asiakirjojen logistiikan.

Comet auttaa yrityksiä ja yksityishenkilöitä matkustamaan ja harjoittamaan liiketoimintaa kansainvälisillä markkinoilla yhtä helposti ja tehokkaasti kuin kotona. Avaamme maailman sinulle ja yrityksellesi. Toiminta-ajatuksemme

Maailma on muuttunut huomattavasti sen jälkeen, kun aloitimme toimintamme vuonna 1985. Tuolloin liikematkustajat seisoivat suurlähetystöjen jonoissa itse ja hoitivat omat viisumihakemuksensa. Jotkut lähettivät paikalle taksikuskeja, sihteereitä tai kuriireja vaihtelevalla menestyksellä.

Näin saimme liikeideamme: hoitaa asiakkaan viisumihakemusprosessi ja vapauttaa näin aikaa parempaan käyttöön sekä minimoida ongelmat ja kustannukset. Sama pätee muihin kansainvälisillä markkinoilla liiketoimintaan liittyviin tärkeisiin tehtäviin, kuten sopimusten, patenttien ja muiden tärkeiden asiakirjojen viralliseen todentamiseen kauppakamarin ja muiden oikeudellisten tahojen kautta sekä todistusten, tutkintotodistusten ja vastaavien asiakirjojen nopeaan ja asianmukaiseen kääntämiseen miltä tahansa kieleltä mille tahansa kielelle.

Yrityksillä ei koskaan ole ylimääräistä aikaa tai työvoimaa, joten ne eivät pysty hoitamaan näitä ammattitaitoa vaativia tehtäviä itse kustannustehokkaasti.

Loimme siis omat markkinamme. Vastasimme vahvaan, mutta ääneen lausumattomaan kysyntään ammattimaisella, nopealla ja luotettavalla palvelulla, jonka ansiosta yritysten oli huomattavasti helpompi toimia kansainvälisesti. Olemme sittemmin päässeet johtavaan asemaan pohjoismaisilla liikematkamarkkinoilla: 30 vuotta poikkeuksellista palvelua ja sitoutumista asiakkaidemme tarpeisiin.

Comet toimii Pohjoismaiden johtavana palvelukumppanina konsuli-, asiakirja- ja viisumiasioiden käsittelyssä, mikä helpottaa ja tehostaa liiketoimintaa avoimemmassa maailmassa. Visiomme
Ensinnäkin voin aina luottaa, siihen, että he vastaavat nopeasti. Aina, kun minulla on viisumeihin tai laillistamiseen liittyviä kysymyksiä, voin luottaa heidän apuunsa ja neuvoihinsa. Grete Hough, Norwegian Refugee Council
Comet tekee aina kaikkensa varmistaakseen, että hakemuksemme käsitellään nopeasti ja oikein, jotta voimme toimia usein hyvin tiukkojen määräaikojen puitteissa. Cometin konsultit ohjaavat meitä ja saavat koko prosessin tuntumaan turvalliselta. Annika Bloch Christensen, Chief of Staff, Drive Studios
Comet Consular Services täyttää asiakkaidemme tietosuojaa ja tietoturvaa koskevat velvollisuutemme ja suojaa arkaluonteisia ietoja luotettavasti ja varmasti Monica Mascarenhas & Annette Fogt, Visa Consultants, American Express Global Business Travel
Meidän on usein lähetettävä henkilöstöämme maihin, joissa on varsin monimutkaisia viisumivaatimuksia. Comet on tässä prosessissa erittäin tärkeä, sillä sen tietämys ja ammattitaito ovat erinomaisia. Dorthe Pedersen, Management Secretary, Riantics A/S

Tietojenkäsittely- ja tietotekniikan muutos on luonut uuden liiketoimintaympäristön, jota hallitsevat maailmanlaajuiset markkinapaikat, kapeat voittomarginaalit, oikea-aikainen logistiikka ja kiristyvä kilpailu. Uudesta digitaalisesta ympäristöstämme huolimatta on kuitenkin erittäin tärkeää olla fyysisesti läsnä jalat maassa paikan päällä ja tavata liikekumppaneita kasvokkain.

Yhä enemmän yhteydessä oleva maailma on jyrkästi ristiriidassa monimutkaisten viisumihakemusten ja laillistamisprosessien kanssa. Aina muuttuvat toimistoajat ja suurlähetystöjen monimutkaiset rutiinit tekevät koko viisumiprosessista kalliin ja aikaa vievän haasteen yksittäiselle matkustajalle tai koordinaattorille.

Palveluistamme veloitetaan luonnollisesti hinta, mutta se on huomattavasti alhaisempi kuin se summa, jonka käyttäisit hoitamalla koko prosessin itse, koska suurlähetystön jonossa seisominen ei ole ydinliiketoimintaasi.

Tyypillinen viisumihakemus yksittäiselle liikematkustajalle edellyttää vähintään:

 • Olennaisten tietojen hakemista, todentamista ja tutkimista
 • Oikean hakulomakkeen etsimistä, täyttämistä ja lisätarkistusta
 • Matkoja ja maksuja suurlähetystölle, useita käyntejä eri päivinä
 • Suurlähetystön jonossa seisomista
 • Pikatoimituskuluja tai uudelleen matkustamista asiakirjojen noutamiseksi

Näihin tehtäviin kuluu useita tunteja ja joskus kokonaisia työ- ja matkapäiviä, mikä vaikuttaa suoraan ydinliiketoimintaasi. Paljonko kokonainen työpäivä sinulle maksaa?

Menestyksemme on kokeneiden ja asiantuntevien ammattilaisten muodostaman henkilöstömme, pitkälle kehitetyn palvelutuotteen ja käytännöllistä sisältöä ja arvoa tarjoavien tuotteiden ansiota.

 • Hoidamme monimutkaisen selvittelyn, annamme kaikki tarvittavat tiedot ja ratkaisemme mahdolliset ongelmat aikataulusi puitteissa. Saamme sinut määränpäähäsi ajoissa, ja kaikki paperisi ovat kunnossa.
 • Tarjoamme helpon, luotettavan ja kustannustehokkaan ratkaisun sekä yhden yhteydenottopisteen kaikkiin viisumi- ja laillistamistarpeisiisi.
 • Meiltä saat paremman yleiskuvan kustannuksista, helpon laskutuksen ja maksujen hallinnan.
 • Autamme yrityksiä noudattamaan monimutkaisia sääntöjä ja määräyksiä, kun ne toimivat uusilla markkinoilla.
image description

Ylin johtomme

 1. Mats Collberg

  Chief Executive Officer

  matcol@cometconsular.se

 2. Mikkel Sloth Wismann

  Chief Operating Officer

  mikwis@cometconsular.dk

 3. Cattis Bragman

  Director HR & Administration

  catbra@cometconsular.se

 4. Roger Aanderud-Larsen

  Chief Information Officer

  rogjoh@cometconsular.no

 5. Liselotte Carlén

  Strategic Senior Advisor

  liscar@cometconsular.se

Laatukäytännöt

Laatukäytännöissämme määritellään periaatteet, jotka ohjaavat toimintaamme ja asenteitamme toimintaamme kohtaan sen varmistamiseksi, että tarjoamamme palvelu nähdään markkinoiden parhaana.

 • Tärkein laatumittarimme on asiakkaidemme tyytyväisyys palveluumme.
 • Luomme selkeät suorituskykytavoitteet ja -standardit ja mittaamme tuloksia säännöllisesti. Oikea laatutaso saavutetaan, kun pääsemme asetettuihin tavoitteisiin.
 • Ennaltaehkäisevät toimenpiteet ovat tärkeysjärjestyksessä ensimmäisenä, ja pyrimme toimimaan virheettömästi kaikilla alueilla. Määritämme suorituskykystandardit ja ilmoitamme niistä säännöllisesti koko organisaatiollemme. Näin varmistamme, että työt suoritetaan asianmukaisesti.
 • Tiedämme, että laatu vaatii henkilökohtaista vastuunottoa, ja jokaisen on huolehdittava siitä. Comet Consular Services pyrkii jatkuvaan kehittymiseen ja tämä onkin luonnollinen tapa työskennellä meillä.
 • Pyrimme rakentamaan yrityksen, jonka työntekijät ovat ylpeitä tekemästään työstä, ja joka kommunikoi heidän kanssaan, kuuntelee ja vastaa asianmukaisesti, arvostaa heitä ja panostaa heihin.

 

Ympäristöpolitiikka

Pyrimme kaikkina aikoina ja asiakkaidemme vaatimusten sekä Cometin omien resurssien ja olosuhteiden perusteella

 • vähentämään ajoneuvojemme aiheuttamia ympäristövaikutuksia.
 • parantamaan toimintaa jatkuvasti ympäristönäkökulmasta.
 • noudattamaan ajankohtaista ympäristölainsäädäntöä, muita yhteiskunnallisia vaatimuksia ja asiakkaidemme vaatimuksia.
 • saavuttamaan Comet Consular Servicesin ympäristötavoitteet.
 • varmistamaan, että työssämme yhdistetään taloudellisesti järkevää ja teknologian sekä ympäristöasioiden motivoimaa työtapaa.

Comet Consular Services on jäsenenä