Matkatoimistot

Comet -yrityksellä on yhteistyösopimus yli 1000 suomalaisen matkatoimiston kanssa varmistaakseen asiakkaidensa matkustusasiakirjojen nopean ja helpon käsittelyn. Comet tarjoaa matkatoimistoille tehokkaan menetelmän helpottaakseen viisumien käsittelyä asiakkaiden puolesta.

Palvelumme kautta matkatoimistot voivat nähdä asiakkaitaan koskevat vaatimukset voidakseen hoitaa paperityön vaivatta tulevia matkoja varten. Comet selittää onnistuneen viisumihakumenettelyn kohta kohdalta matkakohteesta riippumatta.

Comet -yrityksen ainutlaatuiset palvelut matkatoimistoille sisältävät:

  1. Palvelu virka-ajan ulkopuolella. Comet toimii ainoana virka-ajan ulkopuolella viisumin vastaanotto- ja käsittelypalveluja tarjoavana yrityksenä Suomessa. Täyttääksemme asiakkaidemme matkustusta koskevat tarpeet Comet -yrityksessä on päivystävä asiantuntija, joka on valmis avustamaan asiakkaiden viisumien käsittelyä koskevissa kiireellisissä ja yllättävissä tapauksissa. Sovitut lähetykset voidaan toimittaa toimistollemme myös tavallisen virka-ajan ulkopuolella. Virka-ajan ulkopuolella toimiva palvelumme takaa, että asiakkaan viisumihakemus käsitellään vielä samana iltana ja se voidaan toimittaa seuraavana päivänä eteenpäin.
  2. Oma tietokanta. Comet -yrityksen asiakkaat saavat käyttöönsä oman, ajan tasalla olevan tietokannan, joka sisältää kaikki matkustusvaatimukset lähestulkoon jokaiseen matkakohteeseen maailmassa. Comet tarjoaa matkustajille räätälöidyn Comet -hakemuspaketin, joka sisältää helpot ja kattavat ohjeet viisumitarpeisiin.
  3. Toimitukset saman päivän aikana Onko matka kiireellinen ja tarvitset viisumia heti? Comet voi hoitaa viime hetken matkojen tarpeet käsittelemällä viisumin saman päivän aikana. Comet kykenee vastaanottamaan hakemuksesi, käsittelemään sen ja toimittamaan asiakkaalle viisumin yhden työpäivän aikana. Tavallisesti viisumin käsittely kestää useita päiviä, mutta jotkut maat voivat myöntää sen jopa 24 tunnissa. Riippumatta tilauksen määräajasta hakemuksia ei koskaan jätetä odottamaan tai tarkoituksella viivästytetä.
  4. Suurlähetystöjen aukioloajat ja päivitykset.Comet lähettää sähköpostitse viikottaisen uutiskirjeen, jolla tiedotetaan asiakkaille tärkeistä muutoksista suurlähetystöjen tarjoamissa palveluissa.

Ota yhteyttä

Haluatko saada tarjouksen yrityssopimuksesta?

ota yhteyttä Comet ; Cometpääsee osoitteesta: +358 9 3489 621.

Palvelulupaus

Comet -yrityksen maailmanlaajuinen viisumitiimi on sitoutunut tarjoamaan ammattitaitoista asiakaspalvelua. Comet on vastaisuudessakin nopein, helpoin ja turvallisin tapana hankkia tarvittavat viisumit matkustamiseen.

Pysy ajantasalla

Tilaa uutiskirjeemme uusimmista viisumivaatimuksista.

Lue lisää