Viisumi

Kauttamme pääset nopeasti määränpäähäsi

Viisumin järjestäminen kaikkine tarvittavine paperitöineen, leimoineen ja allekirjoituksineen on kallis, aikaa vievä ja monimutkainen prosessi, joka on täynnä sudenkuoppia ja viiveitä.

Se vaatii usein tuntien työn ja joskus kokonaisten päivien verran aikaa ja matkustamista, mikä vaikuttaa välittömästi ydinliiketoimintaasi. Paljonko kokonainen työpäivä sinulle maksaa?

Olipa kyseessä yritys-, matkailu-, työ- tai miehistöviisumi Kiinaan, Venäjälle, Intiaan, Yhdysvaltoihin tai muualle maailmaan, palvelumme kattaa kaikki viisumihakemusprosessin osa-alueet.

Poistamme suurlähetystön jonossa seisomisen tarpeen, vähennämme kustannuksia ja teemme viisumihakemuksesta mahdollisimman helppoa.

image description

Tilaa viisumipalvelumme jo tänään

 1. Tee tilaus

  Etsi tietoja vaatimuksista verkosta ja tee tilauksesi InfoBookissa tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

  Käytä InfoBookia nyt

 2. Lähetä passi ja tukiasiakirjat

  Kerää kaikki tarvittavat asiakirjat ja lähetä ne yhdessä tilausvahvistuksen kanssa meille tai varaa asiakirjojen nouto InfoBookin kautta.

  Joidenkin kohteiden viisumit saattavat vaatia lisätoimia, kuten biometristen tietojen antamista jne.

 3. Hanki viisumi

  Palautamme passin ja viisumin perusteellisen tarkastuksen jälkeen kuriirilla tai kirjatulla kirjeellä. Ja jos sinulla on todellinen kiire, voimme järjestää asiakirjojen noudon lentokentältä.

Comet Consular Services

Käytä InfoBookia

InfoBook on ilmainen online-tieto- ja varausalustamme, joka tarjoaa yritysasiakkaillemme ajantasaista ja kattavaa tietoa jokaisen kohteen konsulivaatimuksista ja sen kautta voi tilata palvelujamme.

Hanki nyt

Hoidamme monimutkaisen selvittelyn, annamme kaikki tarvittavat tiedot ja ratkaisemme mahdolliset ongelmat aikataulusi puitteissa

 • Toimitamme ajan tasalla olevia tietoja lomakkeista, säännöistä ja rajoituksista kaikista maailman kolkista.
 • Autamme sinua täyttämään hakemuksen oikein ja muistutamme sinua liitteiden, kutsujen ja valokuvien lisäämisestä tarpeen mukaan.
 • Tarkistamme, onko hakemuksesi vaatimusten mukainen, ja toimitamme sen suurlähetystölle tai konsulaatille ja maksamme viisumimaksut puolestasi.
 • Tarjoamme yhden yhteydenottopisteen ja luomme selkeän yleiskatsauksen maksuista ja muista kustannuksista.
Very often NRC staff have to travel on short notice and sometimes assistance and advice are needed urgently. In these occasions it good to know that I can rely on Comet and that is why I appreciate their effectiveness and professionalism. Grete Hough, Norwegian Refugee Council
Yrityksemme matkustaa moniin kohteisiin, joissa on erittäin monimutkaiset ja tiukat säädökset. Cometin asiantuntemuksen avulla varmistamme, että työntekijämme voivat matkustaa ja harjoittaa liiketoimintaa monissa hankalissakin paikoissa. Annika Bloch Christensen, Chief of Staff, Drive Studios
Comet on aina osoittanut olevansa omistautunut auttamaan meitä kaikissa esiin tulleissa kysymyksissä. Erityisesti hakiessamme viisumia maihin, joissa on laajat vaatimukset, meillä itsellämme eivät riitä resurssit pysymään ajan tasalla kaikista vaatimuksista ja muutoksista, joten Comet on meille tärkeä kumppani. Dorthe Pedersen, Management Secretary, Riantics A/S

Visa by Comet – koska aikaa ei ole koskaan hukattavaksi

Olemme tarjonneet Pohjoismaissa asiantuntevaa viisumihakemuspalvelua vuodesta 1985 lähtien. Koska omistautuneella henkilöstöllämme on usein vuosien kokemus, täytämme ja ylitämme jatkuvasti pohjoismaisten asiakkaidemme tarpeet ja vaatimukset.

Keskitymme suurlähetystösuhteisiin, joiden avulla voimme olla sääntöjen ja määräysten kehityksen eturintamassa ja välittää uusimmat tiedot asiakkaillemme.

Asiakaspalvelumme voi vastata kaikkiin viisumityyppeihin ja vaatimuksiin liittyviin kysymyksiin, ja se on kaikkien asiakkaiden käytettävissä sähköpostitse, puhelimitse ja pikaviestipalvelun kautta aukioloaikoina.

Palvelumme sisältävät vakiona kaikki viisumihakemuksen osa-alueet ja ovat erittäin kilpailukykyisiä. Cometille Premium- tai VIP-palvelu on vakiomenettely.

Olemme asiakirjalogistiikan asiantuntijoita ja meillä on erinomaiset kumppanuudet logistiikkayritysten kanssa kaikkialla maailmassa. Näin voimme tarjota joustavia logistiikkaratkaisuja asiakirjojen noutamisesta päivittäiseen jakeluun ympäri maailmaa.