ESTA-matkustuslupa Yhdysvaltoihin

Matkustajatiedot

TÄRKEÄ HUOMAUTUS
Täytä oheinen verkkolomake hakeaksesi ESTA-matkustuslupaa. Johtuen viimeaikaisista muutoksista Yhdysvaltain hallituksen ESTA-luvan sähköiseen käyttöliittymään saattaa ESTA-hakemuksen lähettäminen kestää muutaman minuutin. Täytettyäsi alla olevan lomakkeen saat ilmoituksen hakemuksen vastaanottamisesta. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä, kun ESTA-hakemus on käsitelty.

Huomio: uusimmat muutokset terrorismin vastaisessa lainsäädännössä (Terrorist Travel Prevention Act) eivät salli seuraavat kriteerit täyttävien henkilöiden matkustaa Yhdysvaltoihin viisumivapautusohjelman (VWP) puitteissa:

  • Viisumivapaiden (Visa Waiver Program) maiden kansalaiset, jotka ovat vierailleet Iranissa, Irakissa, Libyassa, Pohjois-Korea, Somaliassa, Sudanissa, Syyriassa tai Jemenissä maaliskuun 1. 2011 tai sen jälkeen (rajoitetuin poikkeuksin).
  • Viisumivapaiden (Visa Waiver Program) maiden kansalaiset, jotka ovat vierailleet Kuubassa.
  • Viisumivapaiden (Visa Waiver Program) maiden kansalaiset, joilla on lisäksi jonkun seuraavan maan kansalaisuus: Iran, Irak, Libya, Pohjois-Korea, Somalia, Sudan, Syyria tai Jemen. 
  • Viisumivapaiden (Visa Waiver Program) maiden kansalaiset, jotka hakevat ESTA-matkustuslupaa ja matkustavat 1. huhtikuuta 2016 jälkeen, ja joilla on passi ilman elektronista sirua.
Mikäli et täytä jotakin näistä vaatimuksista, älä jatka ESTA-hakemusta. Tutustu www.cbp.gov/ESTA sivuille saadaksesi lisätietoa viisumin hakemisesta.

Syötä tiedot samassa muodossa kuin ne ovat matkustajan passissa. Palvelumaksut ovat hakemuskohtaisia ja ne sisältävät konsulaatin palvelumaksut, mutta eivät arvonlisäveroa tai muiden osapuolien palvelumaksuja.


   
Ilmoittakaa etunimi kuten se on passissa. Mikäli toinen/toiset nimenne ovat osa etunimenänne passinne nimikentässä, ne tulee listata tässä


Maatunnus:

Puhelinnumero:
Maatunnus:

Puhelinnumero:

Passin tiedot

Lataa kopio passin tietosivusta. Tämän tulee olla:

  • Selkeästi luettavissa
  • Sisältää koneellisesti luettava osan (MRZ)
  • Ladattuna .jpg-, .jpeg- tai .png-tiedostona
  • Tiedostokooltaan enintään 5 Mt

Yhteystiedot hätätilanteissa matkalla sisään tai ulos Yhdysvalloista

Maatunnus
Puhelinnumero

Sosiaalisen median tiedot

Matkaa koskevat tiedot

   
   

Tietoa työhön liittyen

   SEURAAVA
Hakemusta käsitellään