Asiakasratkaisut

CIBT ja sen  tytäryhtiö VisumService ovat ylpeitä voidessaan palvella laajalti eri aloilla toimivia asiakkaita.  Yli 10 miljoonaa matkustajaa matkustajaa ovat käyttäneet palveluitamme hankkiakseen tarvittavat viisumit matkoilleen lähestulkoon mihin tahansa maahan maailmassa. 

Tarjoamme yksilöllisiä ja joustavia ratkaisuja kaiken kokoisille organisaatioille - maailman suurimmista kansainvälisistä yrityksistä yksittäisiin toimistoihin - ja kaikentyyppiselle toimialoille, mukaan lukien risteilyvarustamot, matkanjärjestäjät ja matkatoimistot. Organisaatiot, jotka käyttävät CIBT:n ja sen tytäryhtiön VisumServicen palveluja, kykenevät tarjoamaan työntekijöilleen tai asiakkailleen laajan kirjon palveluita, jotka helpottavat ja nopeuttavat kansainvälistä matkustamista.  Meillä on hallussamme työkalut, kokemus ja kansainvälinen verkosto, jotka avaavat ovia ja joiden avulla voi merkittävästi nopeuttaa viisumien hankintaa.

Räätälöity Comet-palvelu voi sisältää:

  1. Asiakastukipalvelu. Nopeat, tehokkaat ja koulutetut asiantuntijamme ovat tavoitettavissa joka arkipäivä klo 08:00 - 17:00 ja hätätilanteissa myös muina aikoina.
  2. Raportointi johtoportaalle.  Comet voi tehdä yksityiskohtaisen raportin asiakkaan tilitapahtumista, jotta hän saa paremman kokonaiskuvan kaikista viisumi- ja passitilauksistaan.
  3. Tärkeät varoitukset.  Comet ilmoittaa asiakkaalle tärkeistä muutoksista matkaa koskevissa vaatimuksissa ja tiedoissa.
  4. Oma tilinhoitaja.  Suurille asiakkaille Comet voi nimittää oman yhteyshenkilön hallinnoimaan asiakasyhteistyötä.  Tämä kokenut Comet-asiantuntija on vastuussa suoraan asiakkaalle taatakseen asiakkaan tyytyväisyyden.
  5. Ainutlaatuista palvelua.  Comet tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuista matkailualan palvelua, kuten saman päivän toimituksia, toimituksia virka-ajan ulkopuolella ja paljon muita.  Pyrimme antamaan parhaan mahdollisen palvelun täyttääksemme asiakkaidemme lukuisat matkoihin liittyvät tarpeet.
  6. Yksilöity käyttöliittymä  Comet voi räätälöidä verkkosivun yrityksen työntekijöiden asiakkaiden käyttöön, ja näin antaa ylimääräistä näkyvyyttä asiakkaan brändille sekä lisätä sivulle kohdennettua tietoa.
  7. Tilauksen seuranta reaaliajassa.  Matkustajat saavat automaattisen vahvistuksen sähköpostilla, kun Comet on ottanut hakemuksen vastaan, kun asiakirjat on jätetty suurlähetystöön ja kun ne palautetaan takaisin.    Comet -yrityksen reaaliaikainen tilausten seuranta mahdollistaa käyttäjien nähdä käsittelyssä olevien hakemusten tilan.

Valitse Comet

Nopea.  Comet on nopein tapa matkalle tarvittavan viisumin hankkimiseen.

Helppo.  Comet on helpoin tapa matkalle tarvittavan viisumin hankkimiseen.  Asiantuntijamme ovat tavoitettavissa puhelimitse tai sähköpostitse.

Turvallinen. Comet noudattaa alan korkeimpia tietoturvan vaatimustasoja.

Valokuvien muokkaus-ja tulostuspalvelu

Comet valokuvapalvelu. Lataa kuva palveluun ja asiantuntijamme varmistavat, että se täyttää lähetystön vaatimukset.

Lue lisää