Laillistaminen

Laillista liiketoimintaa – kaikkialla maailmassa

Yritysasiakirjat, olipa kyse niiden tuomisesta itse tai lähettämisestä ulkomaille postitse tai kuriirilla, ovat kriittisen tärkeitä neuvotteluissa ja sopimusten teossa. Kauppakamarin, notaarin ja ulkoasiainministeriön kaltaiset viranomaiset saattavat joutua tarkistamaan ja leimaamaan asiakirjasi asianmukaisilla sineteillä ennen asianomaisen suurlähetystön lopullista laillistamista.

Kaikissa tapauksissa näissä toimistoissa käyminen vie aikaa ja resursseja muilta töiltä.

Hankimme konsulaatin ja virallisen todennuksen kauppa-asiakirjoista, lakiasiakirjoista, rekisteröinnistä, patenttihakemuksista ja kaiken tyyppisistä asiakirjoista, joita tarvitaan kansainvälisen liiketoiminnan harjoittamiseen täysin luottamuksellisesti ja lakeja noudattaen.

Autamme sinua todentamaan yritysasiakirjat asianmukaisten viranomaisten kautta, jotta voit harjoittaa paikallista tai kansainvälistä liiketoimintaa täysin luottavaisin mielin. Voimme järjestää noudon asiakirjoille, joista aloitamme prosessin mahdollisimman pian.

image description

Tilaa laillistamispalvelumme jo tänään

 1. Tee tilaus

  Etsi tietoja vaatimuksista verkosta ja tee tilauksesi InfoBookissa tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme

  Käytä InfoBookia nyt

 2. Lähetä asiakirjat

  Kerää kaikki tarvittavat asiakirjat ja lähetä ne yhdessä tilausvahvistuksen kanssa meille tai varaa asiakirjojen nouto InfoBookin kautta.

 3. Hanki laillistetut asiakirjat

  Palautamme laillistetut asiakirjasi kuriirilla tai kirjatulla kirjeellä, kun olemme tarkistaneet ne perusteellisesti. Voimme lähettää ne myös suoraan kansainväliseen määränpäähän.

Comet Consular Services

Käytä InfoBookia

InfoBook on ilmainen online-tieto- ja varausalustamme, joka tarjoaa yritysasiakkaillemme ajantasaista ja kattavaa tietoa jokaisen kohteen konsulivaatimuksista ja sen kautta voi tilata palvelujamme.

Hanki nyt

Toimimme edustajana asiakirjojen keräämisessä, hoidamme kaiken asiakirjojen logistiikan ja hoidamme yhteydenpidon asianmukaisten tahojen kanssa

 • Toimitamme ajan tasalla olevia tietoja säännöistä ja määräyksistä kaikissa maailman kolkissa.
 • Laillistamisasiantuntijamme tietävät jokaisen asiakirjan vaatimukset, joten sinun ei tarvitse tietää, minkä ja kuinka monen viranomaisenon hyväksyttävä asiakirjat, jotta voit noudattaa määränpäässäsi voimassa olevia määräyksiä.
 • Tarkistamme asiakirjasi ja varmistamme, että ne ovat laillisia ja kelpaavat laillistamiseen.
 • Lähetämme asiakirjasi, maksamme laillistamismaksut puolestasi ja palautamme asiakirjasi turvallisesti annettuun palautusosoitteeseen.
 • Tarjoamme yhden yhteydenottopisteen ja luomme selkeän yleiskatsauksen maksuista ja muista kustannuksista.
Comet Consular Services tarjoaa asiantuntemusta, korkean palvelutason ja ainutlaatuiset yhteydet suurlähetystöihin ja konsulaatteihin. Tämä takaa, että saamme itse ja voimme tarjota asiakkaillemme poikkeuksellisen luotettavaa palvelua kaikissa asioissa, jotka koskevat laillistamisia, muuttoja, käännöksiä ja viisumeja. Monica Mascarenhas & Annette Fogt, Visa Consultants, American Express Global Business Travel

Sinun sopimuksesi – Cometin laillistamana

Olemme tarjonneet laillistamisen asiantuntijapalveluja Pohjoismaissa vuodesta 1985 lähtien. Koska omistautuneella henkilöstöllämme on usein vuosien kokemus, täytämme ja ylitämme jatkuvasti pohjoismaisten asiakkaidemme tarpeet ja vaatimukset.

Keskitymme suurlähetystösuhteisiin, joiden avulla voimme olla sääntöjen ja määräysten kehityksen eturintamassa ja välittää uusimmat tiedot asiakkaillemme.

Asiakaspalvelumme voi vastata kaikkiin viisumityyppeihin ja vaatimuksiin liittyviin kysymyksiin, ja se on kaikkien asiakkaiden käytettävissä sähköpostitse, puhelimitse ja pikaviestipalvelun kautta aukioloaikoina.

Palvelumme sisältävät vakiona kaikki laillistamisprosessin osa-alueet ja ovat erittäin kilpailukykyisiä. Cometille Premium- tai VIP-palvelu on vakiomenettely.

Olemme asiakirjalogistiikan asiantuntijoita ja meillä on erinomaiset kumppanuudet logistiikkayritysten kanssa kaikkialla maailmassa. Näin voimme tarjota joustavia logistiikkaratkaisuja asiakirjojen noutamisesta päivittäiseen jakeluun ympäri maailmaa.

Vahvaa käännösosaamista käytettävissäsi

Monissa tapauksissa asiakirjat on käännettävä auktorisoiduilla kääntäjillä, jotka ovat eri virallisten tahojen ja viranomaisten valtuuttamia. Jos näin on, muista, että tarjoamme tarvittaessa myös auktorisoituja käännöspalveluja mille tahansa kielelle ja miltä tahansa kieleltä.

Tilaa käännöspalvelu