Palvelun toimitustavat

Palvelut virka-ajan ulkopuolella

Comet toimii ainoana virka-ajan ulkopuolella viisumipalveluja tarjoavana yrityksenä Suomessa.   Täyttääksemme asiakkaittemme tarpeet, Comet tarjoaa virka-ajan ulkopuolella päivystävän asiantuntijan kaikkiin hätätapauksiin. Sovitut lähetykset voidaan toimittaa toimistollemme myös tavallisen virka-ajan ulkopuolella.Palvelumme virka-ajan ulkopuolella takaa, että asiakkaan viisumihakemus käsitellään vielä samana iltana, ja se voidaan toimittaa eteenpäin seuraavana päivänä.

Nouto lentoasemalta

Palvelemme asiakkaitamme kiireellisissäkin matkustusaikatauluissa. Voimme toimittaa passin Helsinki-Vantaan lentoasemalle, mistä asiakirjan nouto onnistuu mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Saman päivän lähetykset

Onko matka kiireellinen ja tarvitset heti viisumin? Comet voi hoitaa viime hetken matkojen tarpeet käsittelemällä viisumin saman päivän aikana.   Comet vastaanottamaan hakemuksen, käsittelemään sen ja toimittamaan asiakkaalle viisumin yhden työpäivän aikana. Tavallisesti viisumin käsittely kestää useita päiviä, mutta jotkut maat voivat myöntää sen jopa 24:ssä tunnissa. 

Comet tarjoaa viisumipalveluita saman päivän aikana kiireellisissä tapauksessa seuraaviin maihin:

Valko-Venäjä

Muut toimitustavat

Kuriiri
Jetpak
DHL
Express Mail

Valitse Comet

Nopea.  Comet on nopein tapa matkalle tarvittavan viisumin hankkimiseen.

Helppo.  Comet on helpoin tapa matkalle tarvittavan viisumin hankkimiseen.  Asiantuntijamme ovat tavoitettavissa puhelimitse tai sähköpostitse.

Turvallinen. Comet noudattaa alan korkeimpia tietoturvan vaatimustasoja.

Valokuvien muokkaus-ja tulostuspalvelu

Comet valokuvapalvelu. Lataa kuva palveluun ja asiantuntijamme varmistavat, että se täyttää lähetystön vaatimukset.

Lue lisää

Premium Priority

On aina parempi olla vaarantamatta matkasuunnitelmiaan. Premium Priority-palvelun asiantuntija hoitaa koko viisumiprosessisi alusta loppuun ja varmistaa sen, että viisumisi saadaan haettua niin nopeasti kuin mahdollista. Koe itse Premium Priorityn varmuus ja mukavuus.

Lue lisää